Imádom a palacsintát,de már a fehér lisztes változtát nem eszem,ha nem muszáj...zabpehelyből,zabkorpából szoktam készíteni,de valahogy mindig vastagra sikeredett sütnöm,és én a vékonyabb fajtát szeretem!
HOZZÁVALÓK:
-20 dkg zabpehelyliszt(én a zabpelyhet daráltam le)
3,5-4 dl tej
-2 tojás
-pici só,és folyékony édesítő
A zabpelyhet ledaráltam kávédarálón .A tojásokat a tejjel kikevertem ,majd ment bele a "liszt"!Én a hígabb palacsintatésztát szeretem!
Teflonos palacsintasütőben(nekem Tefal van)nem kell zsíradék sem!Ha leragadna,akkor pici olvasztott kókuszvajjal kikenegethetjük!
nyami....ezt ki kell próbálnom :)
VálaszTörlésHajráááá Csajszikám!Isteni!:)
Törlésén rég így sütöm, szerintem olyan, sőt jobb, mint a fehérlisztes változat! :)
VálaszTörlésSzerintem is sokkal jobb!!!:)
Törlés